* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

A film forog tovább!

A mai bejegyzésemben a tavalyi elmaradásainkkal kezdeném! Csak, hogy lássátok mivel is vagyunk elfoglalva a téli időszakban. :) Egy igazán nagy felkérés érkezett hozzánk, ismét rövid határidővel kellett nagyot alkotnunk. Amolyan “tudnátok küldeni egy árajánlatot két órán belül”  Mónival az egész éjszakánk telefonos összeköttetésben történt, de hajnalra megszületett a teljes koncepció. :) A megrendelő kérése az volt, hogy tervezzük meg egy nagyszabású karácsonyi party dekorációját és persze valósítsuk is meg. A téma is izgalmasnak ígérkezett, a Hollywood csillogó hangulatát kellett ötvözni a klasszikus karácsonyi hangulattal. Az érkező vendégeket már a bejáratnál villanó vakuk, és filmsztárok várták, persze elmaradhatatlan kiegészítő volt a vörös szőnyeg is.

Az asztalok díszítésénél a klasszikus karácsonyi színeket használtunk és törekedtünk az egyszerűségre, ezzel összhangban választottuk a székmasnik színeit is. A rendezvény káprázatos hangulatát a korlátok teljes szakaszára rögzített fényfüggönyök és a speciális fények adták.

A tökéletesség viszont az apró részletekben rejlik. Miért is ne nyitná meg az igazgató a bulit rendezői székből, csapóval a kezében a teljesen besötétített teremben? Igen ám, de a szivárvány minden színében pompázó széket találtunk, persze csak feketét nem…el tudjátok képzelni, hogy csak ez hiányzott! Izgatottan, remegő kézzel vártuk, hogy megérkezzen, már csak ez az apró részlet hiányzott a tökéletes kivitelezéshez. És, hogy az élet mennyire furcsa dolgokra képes, Árpa Attila székét kaptuk kölcsön.

A történet végéhez hozzátartozik egy új dolog kezdete, mert a sors a legváratlanabb pillanatokban dönti el helyettünk hogyan tovább. És, hogy ezt mindenki értse a befejező mondatban rejlik a válasz, nem csak a rendezvény hozott nagy kihívást az életemben, hanem a szerelem is rám talált.

Holnap pedig láthatjátok, hogy milyen hógömbben a világ!

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Rendezvény dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

karácsonyi esküvői dekoráció cérna függöny dekoráció
Wedding Factory