* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Adventi vásár a Wedding Factory-nál

Hamarosan beköszöntenek az ünnepek, ami a Wedding Factory csapatának mindig mozgalmas időszak. Én éppen ezért szeretem az év ezen részét, bár nagyon elfáradok, ráadásul a saját dekorációmra szinte soha nincs időm, és otthon általában már csak egy ágacskát díszítek fel, de hát ismeritek a mondást a cipész cipőjéről… :)
Szokásunkhoz híven idén sem pihenünk, ráadásul még egy meglepetéssel is készülünk, ugyanis idén először rendezzük meg új műhelyünkben az Adventi Vásárt! Ezen a kétnapos rendezvényen több száz koszorúval és karácsonyi kiegészítővel találkozhattok kisebb-nagyobb méretben, formában: lesznek asztal-és ajtódíszek, akasztós adventi koszorúk, ráadásul mint ahogy azt az esküvői dekorációknál megszokhattátok, most is különleges témákkal készülünk! A hagyományos piros-arany színű klasszikus stílusú koszorúk mellett lesz tengeri, rusztikus, bohókásan színes, rengeteg aranyos kiegészítővel. Pár kép a teljesség igénye nélkül:

Ha igazán ütős adventi dekorációt szeretnél, mindenképp gyere el, garantáltan álmaid adventi koszorújával és hatalmas mosollyal fogsz tőlünk távozni :) További részletekért nézz be az esemény facebook oldalára is, ahol további képeket is láthatsz az elkészült koszorúkról (persze minden poént nem lövünk le)! :) Kezdd nálunk az ünnepi szezont!

I. Wedding Factory Adventi Vásár

2016. November 26

Több, mint 150 koszorú és kopogtató, rengeteg aranyos kiegészítő és stílus egy helyen! Hagyd, hogy álmaid adventi dekorációja rád találjon!

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Rendezvény dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

adventi koszorú karácsonyi dekoráció ünnepi dekoráció
Wedding Factory