* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Binpile- a legújabb design őrület!

Ha valami igazán ütős, trendi dekorációs elemet szeretnél az esküvődre, akkor ez neked szól! Hallottál már a Binpile-ról?

Binpile szívA Binpile egy magyar fejlesztésű lakberendezési/dekorációs elem, amit nagyjából úgy kell elképzelni, mint egy felnőtt legót hatalmas fa építőelemekkel :) Hogy miért imádom? Mert nagyjából bármilyen formát vagy bútort meg lehet építeni a különböző alakú elemekből, ráadásul mivel az elemek nem tömörek, így könnyűek és még pakolászni is lehet beléjük. Mi például nem csupán dekorációként, hanem a sminkes felszerelés tárolására is használtuk a hatalmas szív alakú Binpile-t a  Menyasszony Műhelyen.

Binpile loveA kialakítható formák száma nagyjából végtelen: bútorok, formák, feliratok is kirakhatóak az elemekből. Mit szólnál például egy hatalmas LOVE felirathoz a fotósarokban? A monogramotokhoz a bejáratnál? És mit szólnál, ha még hangulatvilágítást is lehetne bele rejteni? :)

Még egy pozitív dolog azoknak a menyasszonyoknak, akik a környezettudatosság jegyében álmodták meg az esküvői dekorációt: a Binpile újrahasznosított anyagokból készül, ráadásul örök életre gyártják :)

Binpile

Akár bérelni is lehet, ráadásul számtalan formában! Ha akarod, magad is átalakíthatod!Te is szívesen látnál egy ilyen praktikus, trendi dekorációs elemet az esküvődön? Segítek neked a megtervezésen, az esküvői dekorációba illesztésen át a bérlésig mindenben! Remélem, sokan látjátok meg a benne rejlő lehetőségeket, én imádnék vele dolgozni! :)

Itt tudhatsz meg többet a Binpile-ról: https://www.facebook.com/binpile/

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Rendezvény dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

érdekes esküvői dekoráció esküvői világítás fából készült esküvői dekoráció
Wedding Factory