* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Céges rendezvény virágos hangulatban

Az elmúlt pár hétben sem unatkoztam, de most végre van egy szusszanásnyi időm, hogy a friss képeket összerendezzem és megosszam veletek :) A most következő céges rendezvény dekorációt az HBO megrendelésére készítettem, volt is bennem egy kis egészséges drukk, hiszen ez volt a bemutatkozó munkám ennél a cégnél. Lássuk a részleteket:

A rendezvény helyszíne

Az elképzelés egy fekete-fehér, minimalista, mégis trendi dekoráció megvalósítása volt. A rendezvénynek a Kiosk adott otthont, ami rögtön a legnagyobb kihívást is jelentette: a hatalmas belmagasság miatt ötletes megoldásra volt szükség, amivel alacsonyabbra hozhatjuk a mennyezetet. Ezt a problémát speciális hintákkal oldottuk meg, amik az “álmennyezetet” alkotó fehér anyagot tartották. A bejáratot ehhez igazítva fehér függönnyel vettük körbe, az ajtóig fekete padlószőnyeg vezetett, amit két oldalt fehér Lachuza kaspókba állított havas ágak és áram nélkül használható led gömbök egészítettek ki, amik jól illettek a modern, télies hangulathoz.

A terem dekorációja

A teremben lévő erkélyek izgalmas alapot adtak a dekorációnak: a bejárathoz hasonlóan ezek is fehér függönyt kaptak, a korlátra fényfüggönyt és fekete-fehér virág díszeket akasztottunk, belsejükbe apró izzókat rejtettünk, mintha bibék lennének. A dobogót fehér padlószőnyeggel borítottuk, összhangban a fehér függönyökkel. A pultot óriási vázákba állított liliomokkal, havas ágakkal, a könyöklőt pedig martinis pohárba tűzött orchidea fejekkel díszítettük, ami a fekete-fehér komorságát megtörte, frissességet kölcsönzött a rendezvénynek. Este végre a sokféle fényforrás is szerephez jutott és a hangulatvilágítással kelt életre a dekoráció.

A rendezvény margójára

Ez volt eddigi talán legnagyobb és legnehezebb megoldásokat igénylő munkánk, ugyanakkor izgalommal telve láttunk neki, remélve, hogy a megrendelő elképzeléseit a kihívások ellenére is sikerül megvalósítani. Ezt a rendezvény után megrendelőnk meg is erősítette:

„Szia Kriszti! Köszönöm szépen a munkátokat. Szerintem szuper kis rendezvényt hoztunk össze :) ”

Januárban is izgalmas időszak elé nézünk, érdemes követni az oldalt, hiszen megbízásaink között egyebek mellett Barbie és Ken party szervezése is szerepel! :)

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Rendezvény dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

rendezvény rendezvény dekoráció karácsonyi céges dekoráció fekete-fehér dekoráció
Wedding Factory