* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Karácsonyi céges rendezvény a Manna Étteremben

Mint ahogyan az előző posztomban is írtam, a decemberrel beindult a céges rendezvények időszaka, ami nekem heti hét nap folyamatos pörgést jelent, a saját karácsonyi dekorációmra már valahogy soha nem marad idő… :) Ennek ellenére nagyon élvezem, hogy az esküvői dekorációkhoz hasonlóan minden rendezvény egy új kihívás, ahol össze kell hangolni a helyszín adottságait a színvilággal, stílussal, elképzelésekkel a tökéletes végeredmény eléréséhez. Remélem ez ezúttal is sikerült! :)

A helyszín dekoráció

Múlt héten a Manna Étteremben tartott rendezvény dekorációját készítettük el az étterem hangulatához igazodva. A fő színek így a barna és az arany voltak, amik elegáns, ugyanakkor barátságos atmoszférát teremtettek.

A fogadó pulton egy hatalmas vázában fenyő és piros bogyós ilex ágakat helyeztünk el, amik havas ágakkal és karácsonyi díszekkel teremtettek ünnepi hangulatot.

A hangulatvilágításról is mi gondoskodtunk az óriási fűzfa hagymákkal és a plafon, illetve oszlopok fénysorozásával. Természetesen a pult sem maradt ki a dekorálásból, fényfüggönyt lógattunk le. A végeredmény meghitt, otthonos környezet lett.

Az asztal dekoráció

Az asztalok dekorációját úgy alakítottuk ki, hogy megtörje a hagyományos ünnepi dekorációt. A székmasnikat tobozokkal díszítettük, a szalvétákat spárgával kötöttük át, amihez fahéjat és fa csillagot rögzítettünk. Utóbbi a hátuljára írt számmal egyben tombolaként is szolgált.

Az asztalokat aranyszínű tálcákba állított gyertyákkal, tobozokkal és karácsonyfadíszekkel dekoráltuk.

A későbbiekben olvashattok további rendezvény dekorációs munkáimról, amik között lesz játékosabb, színesebb és klasszikus piros-fehér színekre építő dekoráció is.

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Rendezvény dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

rendezvény ünnepi dekoráció rendezvény dekoráció karácsonyi céges dekoráció
Wedding Factory