* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Te megálmodod, mi elkészítjük!

Esküvői dekoráció, virágkötészet

Különös céges dekorációk

A téli hónapok, különösen a december számomra mindig kicsit másak, mint a többi évszak. Ilyenkor kevesebben terveznek esküvőt, így a menyasszonyi csokrok és esküvői dekoráció helyett (amik egyébként a legkedvesebbek nekem), ilyenkor a hangsúly áttevődik a rendezvény dekorációra.

A most következő bejegyzésekben éppen ezért erről a témáról olvashatsz részletesebben, megmutatom ehhez kapcsolódó munkámat is. Előbb azonban következzen egy kis vidámság :) A céges rendezvény dekoráció kapcsán találtam pár érdekes megoldást, amik mellett egyszerűen nem tudtam elmenni :)

Mikulásos ajtódekor

Az egyik kedvencem :) Az iroda dolgozói tényleg nagyon komolyan veszik az ünnepeket: még amerikai hagyomány szerint tejet és sütit is kiraktak- természetesen a Mikulásnak!

Post-it adventi koszorú

Minimalista adventi koszorú post-itekből…Mit szólnátok, ha jövőre ilyet is készítenék az adventi vásárra? :)

Piros karácsonyi iroda dekoráció

Ezt már úgy gondolom, nem lehet tovább fokozni :) Ez az iroda úgy döntött, nem hozzájuk költözik be a Karácsony, hanem az egész irodát változtatják Karácsony országgá…

Mézeskalács iroda

„John mindig is különc volt…” Itt az egyik dolgozó döntött úgy, hogy a saját irodáját öltözteti karácsonyi díszbe.

Recepció dekoráció

Ismét egy nagyon szellemes megoldás, ahol a recepció öltözött ünnepi díszbe.

Érdekes rendezvény dekoráció

Itt pedig már egy cég karácsonyi party dekorációját láthatjuk. Nekem még nem sikerült megfejtenem, hogy a lufik Betlehemhez kapcsolódóan pálmafákat ábrázolnak?

Ha a te céged az előbbieknél profibb megoldásokra vágyik rendezvény dekoráció területén, akkor keress bizalommal! Leveszem a válladról a szervezés terhét, hogy te már teljes figyelmedet az ünnepekre tudd fordítani J Több száz sikeresen lebonyolított rendezvénnyel a hátam mögött biztosan olyan lesz a végeredmény, amivel bezsebelheted kollégáid elismerését :)

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Rendezvény dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

rendezvény rendezvény dekoráció karácsonyi céges dekoráció
Wedding Factory