* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Te megálmodod, mi elkészítjük!

Esküvői dekoráció, virágkötészet

Legyen az adventi dekorációd is személyre szabott!

Szorgalmasan dolgoztunk még hétvégén is, hogy a beígért közel 150 darab koszorú kész legyen időben, mivel már kevesebb, mint egy hét van hátra az első gyertya meggyújtásáig! Remélem sokan fogtok úgy dönteni, hogy a tömegáruk helyett egyedi adventi koszorút és asztaldíszt választotok a karácsonyi készülődéshez! Hogy miért érdemes inkább nálunk megvenni az adventi dekorációt? :)

Adventi koszorú választék

Elsőként a hatalmas választékot emelném ki; valami izgalmasra, egyedire vágysz? A tengerparti stílustól a bohókás színes, gombosig mindenféle izgalmas stílus megtalálható nálunk :)

Alapanyag fenyő

A koszorúk alapjául a normand és a nálunk még újdonságnak számító dús, telt nobilis fenyő szolgál. Ezeket az alapanyagokat tartósságuk miatt választottuk; nem potyognak, kiszáradva is megőrzik a formájukat.

Szarvasos koszorú

A koszorúk szeretettel és odafigyeléssel készülnek, nem tucat gyártmányok! Még hasonlóval sem fogod magad szembetalálni :)

Narancs-arany adventi koszorú

Aki a klasszikusabb piros és arany díszítésű koszorúkat, vagy a minimalista design-t szereti, az sem fog csalódni, természetesen rájuk is gondoltunk!

Csepegés mentes gyertya

A részletekre is figyelünk! A gyertyák amellett, hogy szintén többféle formában, színben (toboz, hógolyó) díszítik a koszorúkat, nem csöpögnek, mert befelé égnek.

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Rendezvény dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

adventi koszorú karácsonyi dekoráció fenyő asztali dekoráció ünnepi dekoráció
Wedding Factory