* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Télapó itt van...

Már csak egy hét van hátra, és itt van a Mikulás! Mindannyian ismerjük a piros ruhás, jóságos apót, azt azonban még valószínűleg nem hallottad, hogy honnan ered a csizmákba rejtett ajándékok története…
A legenda szerint élt Miklós, a myrai püspök városában három nagyon szegény hajadon lány, akiket apjuk hozomány híján nem tudott férjhez adni. Miklós elhatározta, hogy segít rajtuk, ezért az éj leple alatt három arannyal telt zacskót tett a lányok ablakába, így mindhárom lány férjhez mehetett.
Mikulás napját viszonylag kevesen választják esküvőjük napjának, vagy igazítják hozzá az esküvői dekorációt (persze akad erre is példa :)), viszont ilyenkor kezdődik az év végi céges rendezvények időszaka. Éppen ezért most inkább a rendezvény dekoráció területéről írnék, hiszen jövő héten már több helyen Mikulás napi céges partikat rendeznek, talán sikerül pár hasznos tippet meríteni a bejegyzésből :)

Piros székmasni

Egy saját szervezésű korábbi céges rendezvény egyszerű, de nagyszerű dekorációs megoldása. A fehér terítőket és hófehér székeket piros futók, székmasnik egészítik ki.

Mikulás asztalközép

Egy kicsit komolyabb, formálisabb(nak tűnő!) elrendezés. Ne kerülje el senki figyelmét az asztal közepén lévő dekorációs elem, ami egyben a Mikulás övcsatja :)

Ötletes ital szervírozás

Ez az ötlet még akkor is zseniális, ha csak egy kis villám partit szeretnél rendezni jövő héten a munkatársaidnak: pár piros műanyag vagy papírpohár, fekete szalag és gomb segítségével máris ünnepi hangulatban kínálhatod a frissítőt!

Mikulás napi apróságok

Te vagy az, aki imádja meglepni a kollégákat valami aprósággal? Esetleg a főnök rád bízta, hogy egy kedves kis csomagot állíts össze a dolgozóknak? A mini szánok összeállítása ugyan igényel egy kis időt és kézügyességet, de a hatás nem marad el!

Lindt csoki

A köszönet ajándékoknál már említett prémium Lindor csokinak is garantáltan mindenki örül. Ha nem szeretnél mindenkinek az asztalára 1-1 darab csokit tenni, akkor a közös étkezőben elhelyezett kis ünnepi fácska is jó ötlet!

Pohár hóember

Minden nap egy halom műanyag pohár gyűlik össze a víz automata mellett? Öblítsétek el a poharakat és építsetek belőle hóembert! :) Csapatépítő tréningnek sem utolsó, és a testébe rejtett fényforrással hangulatossá varázsolja az esti túlórákat :)

Nagy falatnak találod a Mikulás napi vagy karácsonyi parti megszervezését, szívesebben bíznád profi rendezvényszervezőre? Keress bátran akár céges rendezvényről vagy kisebb, privát partyról legyen szó!

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Rendezvény dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

karácsonyi dekoráció ünnepi dekoráció mikulás napi dekoráció
Wedding Factory