* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Vegas, Baby!

A kaszinó téma az elmúlt években nagy népszerűségre tett szert, korábbi munkáimban is találkozhattatok vele mind céges, mind pedig esküvői dekorációknál. A színvilágra (arany-piros-fekete-fehér) könnyen fel lehet fűzni a Karácsony témakörét is, ennek a megvalósítását láthatjátok a mostani bejegyzésben.

Karácsonyi rendezvény casino hangulatban

Egyik friss munkám egy olyan céges rendezvény dekoráció megalkotása volt, ahol a karácsonyi party témája a kaszinók világa volt. A helyszínt a BMC (Budapest Music Center) szolgáltatta, ami modern megjelenésével tökéletesen illett a választott témához. Az álmennyezetet arany lamettákkal, a kártyajáték és a kaszinó világát idéző dekor elemekkel díszítettük. Természetesen elképzelhetetlen lett volna a rendezvény rulett és black jack asztal nélkül. Háttérként több helyen kártyalapokkal dekorált arany flitteres függönyt használtunk paravánra erősítve. A csillogó, élénk dekorációt egyszerű fehér bútorok ellensúlyozták.

Az álló fogadás egy külön teremben került megrendezésre, itt főleg az arany és a piros színek domináltak. A terem sarkába arany és piros díszekbe öltöztetett fenyőfát állítottunk, a könyöklőket piros terítővel, arany futóval borítottuk. Az asztal dekorációt martinis pohárba állított fehér virágfejek és fekete strucctollak alkották, köréjük pénz, dollár jeleket és konfettit szórtunk.

Januárban is rengeteg izgalmas munka vár rám, ha kíváncsi vagy pár igazán különleges témára, érdemes követni az oldalt! :)

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Rendezvény dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

karácsonyi dekoráció karácsonyi céges dekoráció arany-piros dekoráció kaszinó rendezvény dekoráció
Wedding Factory