* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Irány a természet!

Végre egyre melegebben süt a nap, lassan virágba borulnak a fák és ideális időnk lesz a piknikezésre! Akár az esküvődet tervezed, akár az eljegyzési bulit, a tavasz rendkívül sokféle virággal, kellemes idővel csábítja a párokat a kültéri ünneplésre. Kockás abrosz, házi készítésű finomságok, limonádé: mi kell még egy igazán bensőséges, családias eseményhez? :)  Természetesen mint bármely esküvő vagy eljegyzési buli, ez a téma is nagy adag kreativitást és jó szervezést igényel. Pár tippet összegyűjtöttem azoknak a leendő menyasszonyoknak, akik hasonló témára esett a választásuk.

Piknik menyasszonyi ruha

Akik nem kedvelik az egyszerű, fehér, fodros-bodros menyasszonyi ruhákat, akár egy ehhez hasonló, hatvanas évek stílusát idéző vidám ruhácskát is választhatnak. Üde, fiatalos, tehát minden, ami egy tavaszi menyasszonyhoz, piknik témájú esküvőhöz passzol :)

Piknik esküvői dekoráció

Akár hagyományos piknik asztalokkal, kockás pokrócokkal, vagy más izgalmas megoldásokkal is kialakíthatod az ülőhelyeket. A raklapok különböző felhasználásáról már biztos te is olvastál: itt épp egy rusztikus asztalkát építettek belőle.

Piknik esküvői dekoráció

Gondosan összeállított piknikkosár a vendégeknek friss narancslével, áfonyával, muffinnal és egyéb finomságokkal.

Piknik menyasszonyi csokor

A menyasszonyi csokor is igazodjon a téma egyszerűségéhez: akár boglárka, szellőrózsa, tulipán, gyöngyike, vagy bármely más tavaszi virág is adhatja a csokor alapját.

Piknik esküvői torta

Rózsaszín és piros minden mennyiségben! Az egyszerű rózsaszín tortát marcipán pipacsok díszítik, természetesen valódi virágokkal is elképzelhető a kompozíció!

Piknik esküvői dekoráció

Az ételek kiválasztásánál és csomagolásánál gondolj arra is, hogy a mutatósság mellett könnyen fogyaszthatóak legyenek az ételek. A papírba és üvegekbe csomagolt finomságok megóvják az ételeket a kiszáradástól és a hangyáktól is. A főételek a karton dobozban kaptak helyet, amiket személyre szabott matricákkal láttak el.

Piknik esküvői frissítők

Egy igazi piknik party elengedhetetlen kelléke a limonádé! Jéggel, friss gyümölcsökkel és mentalevéllel nem csupán finom, de mutatós is (sőt, színben is illeszkedhet a dekorációhoz)!

Piknik esküvői dekoráció

A piknikasztalokat egyszerű terrakotta cserépbe ültetett, friss muskátlik díszítik. A virágföldbe az ültetők is remekül betűzhetőek. A téma nagy előnye, hogy rengeteg szórakoztató programot találhatsz ki vendégeidnek: ha pár tollas ütőt, labdát kikészítesz, vendégeid hálásak lesznek, hogy az esküvői fotózás ideje alatt sem unatkoznak. A retro hűtőládából mindenki kedvére választhat a friss, hideg üdítők közül.

Forrás: marthastewartweddings.com

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Retro esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

tavaszi esküvői dekoráció retro esküvői dekoráció kültéri esküvő
Wedding Factory