* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Retro életérzés!

Hamarosan indul az esküvő szezon! :) Addig is üljetek be velem az időgépbe és irány a  80-as,  90-es évek! Retronak lenni trendi! Én pont ebben a korban voltam fiatal, klubokban pörögtünk, martinit és boroskolát toltunk és persze azt gondoltuk, hogy a mi szerelésünk a legmenőbb. Visszagondolva inkább botrányos volt néha, de én akkor is imádtam. Csak, hogy pár klasszikust kiemeljek. Mindenkinek mag van a panel, pálmafás tapétával  és az elengedhetetlen többfunkciós kanapéval? A pöttyös labda, bedeco, csípőfarmer, Jockey Ewing,  gazdálkodj okosan, és persze anyukám szuper dauerolt haja és őrült szemüvegei! :) Ha bekapta a magnó a szalagot, akkor tollal igyekeztem visszatekerni és karcosra hallgattam a süsüt a lemezjátszón…Sokan tudjátok, de talán nem mindannyian, hogy a Wedding Factory az esküvők mellett céges partik dekorálásával is foglalkozik. A legerősebb és legkreatívabb a karácsonyi szezon. Itt tényleg elengedik magukat a megrendelők, hogy emlékezetes bulit hozzanak össze a csapatnak. Az egyik ilyen megbízásunk – nem meglepő- pont ebbe a korba repített vissza minket! Egy belvárosi szállodát varázsoltunk át diszkóvá, a kivitelezést folyamatos tervezés előzte meg, hogy a dekoráció és a technika tökéletes végeredményt alkosson! Akkor következzen mindez képek formájában! :)

Rengeteg színes fény, világító könyöklők, és egy hatalmas flitter függönyRetro esküvő
A térbe habkarton kazettákat, táblákat, koktélos poharakat… lógattunkRetro esküvő Retro esküvő Retro esküvő Retro esküvő Retro esküvő
Gigantikus kapu fogadta a vendégeket, a gömbök és fények mellett az elengedhetetlen színesre fújt kazetták és bakelitek.
Retro esküvő
Az aulában kapott helyet egy hatalmas műfenyő, amit szintén színes kazettákkal, lemezekkel és klasszikus retro díszekkel pakoltunk meg. Azt sejtitek rajtunk mennyi csillámpor volt? :)

Retro esküvő
Arany flitteres anyagból készítettük el a színpad hátteret

Retro esküvő Retro esküvő
Köszönöm ezt a fantasztikus lehetőséget Nórinak! Már alig várom az idei partit, most vajon mi következik? Addig is térjünk vissza a valóságba és várjuk együtt a közelgő nyarat, a flip flopot  és az esküvőket!

 

 

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Retro esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

cérna függöny dekoráció papír esküvői dekoráció retro esküvői dekoráció
Wedding Factory