* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Egy ízig-vérig hipster esküvő

Amikor rátaláltam ennek az esküvőnek a képeire, megdöbbentem, hogy sokan igénytelennek és lustának bélyegezték a párt, holott az igazság az, hogy egyszerűen csak valódi hipsterek :) Az ausztrál pár egy meghitt, családias, környezettudatos esküvőt álmodott meg, ebben a szellemiségben mindent maguk készítettek el az esküvői dekorációhoz, ami (dekoratőrként én pontosan tudom) hatalmas munka volt. A természetért rajongó pár egy tasmániai erdőben mondta ki a boldogító igent saját maguk által rönkökből készített, vadvirágokkal díszített boldogságkapu alatt.

Hipster esküvő

A vőlegény saját készítésű sörével fogadta a násznépet, az esküvői tortát pedig a menyasszony készítette el. A konfetti szárított szirmokból készült, ülőhelyül szalmabálák szolgáltak, az asztalok pedig újrahasznosított ajtókból készültek. A munka 98%-át az ifjú pár monumentális és kreatív munkája hozta létre, de a család és a barátok is sokat segítettek.

Házi főzésű sör

Michael, a férj kertész, a növény dekoráció elsősorban az ő keze munkáját dicséri. A kokadema labdák a fák kérgéről szedett mohából készültek, az elkészült gömböket a fák ágairól lógatták le.

Kokadema

A színfalak mögött a pár és a vendégek foggal-körömmel küzdöttek az esküvő előtt harcolva az idővel, hogy minden az elképzelések szerint elkészüljön időben. A végeredmény egy viszonylag alacsony költségű, környezetbarát esküvő lett.

Terülj-terülj asztalkám

– Hacsak nem szeretnél rendkívül keményen dolgozni az esküvődön, inkább szervezd ki a vele járó munkát – javasolja Karthryn, a menyasszony, aki nem érti, miért bélyegzik őket „lusta hipsternek” – Nagyon kell szeretned azt, amit csinálsz… Ahogyan mi is szívünket-lelkünket beleadtuk az esküvői dekoráció elkészítésébe.

Boldogságkapu

A kitűzött célt elérték: mind a pár, mind pedig a vendégek nagyon jól érezték magukat az egyszerű, mégis hangulatos esküvőn, amire valószínűleg még sokáig emlékezni fognak.

forrás: au.news.yahoo.com

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Rusztikus esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

rusztikus esküvői dekoráció hipster esküvői dekoráció természetes esküvői dekoráció
Wedding Factory