* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Egy kis napsütés a hideg napokon - Tünde és Szabolcs nyár végi esküvője

Korábbi cikkemben már egy kis ízelítőt kaphattatok Tünde menyasszonyi csokráról, most az ígéretemhez híven következik a cikk folytatása, vagyis az esküvői dekoráció :)

A sztori

Tünde és Szabolcs külföldön élnek, így viszonylag kevés alkalmunk nyílt a személyes találkozásra, de mégis könnyen ment az egyeztetés, hiszen Tünde határozott elképzelésekkel érkezett hozzám. A pár egy családias, barátságos hangulatú esküvőt álmodott meg, amihez az etyeki Rókusfalvi Birtok biztosította a gyönyörű környezetet. Az esküvő egyik jellegzetessége a sötétkék szín volt, ami a csokorban, a menyasszony és a vőlegény ruháján és a vintage, rusztikus stílusú esküvői dekorációban is visszaköszönt.

Pár kép az esküvőről

Tünde és Szabolcs

A pár ruhájában is megmutatkozik az esküvő alapszíne, a kék: Szabolcs mellénye, csokornyakkendője és kék cipőfűzője harmonizál a Tünde ruháján lévő szalaggal és a menyasszony cipőjével.

 

Az asztal dekorációhoz a szokásostól eltérő futó készült, ez a vendégellek szembe került. Az asztal dekorációjában is itt-ott visszaköszön a sötétkék szín.

helyszín dekoráció

Az evőeszközök szalvétából hajtogatott, masnival átkötött zsebekbe kerültek. Ez a megoldás nem üt el az alap dekorációs elemektől, mégis mutatós.

helyszín dekoráció

A kandallót természetes zöldekkel és rusztikus elemekkel, rönkökkel és fából készült gyertyatartókkal, valamint a jegyes fotózáson készített képekkel díszítettük.

asztaldísz csokor

Az asztalt díszítő csokrokat csipkével díszített befőttes üvegben helyeztük el. A csokrot alkotó virágok a menyasszonyi csokorhoz hasonlóan idény-és mezei virágok.

esküvői torta

Az esküvői torta ügyesen felhasznált rusztikus elemekkel készült, amit a rózsaszín hortenziák törnek meg és tesznek nőiesebbé :)

Ha tetszett a cikk, és szeretnél hasonló esküvői dekorációt, keress bátran! :) Az se baj, ha még nincs konkrét elképzelésed; együtt megálmodjuk az egyéniségedhez passzoló dekorációt!

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Rusztikus esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

rusztikus esküvői dekoráció különleges esküvői helyszín vintage esküvői dekoráció vadvirág esküvői dekoráció
Wedding Factory