* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Formabontó ültetési (t)rendek, menőségek az új szezonra

Mivel nekem is szükségem van a folyamatos inspirációra, ezért folyamatosan túrom a nemzetközi kreatív blogokat, hiszen minden pár, aki hozzám fordul elvárja, hogy egyedi ötletekkel segítsem a tervezési folyamatot számukra. Régóta piszkálta már a fantáziám, hogy hogyan lehetne feldobni kicsit egy ültetési rendet, hogyan lehetne új megoldásokat, kreatívabb kivitelezést adni ennek a fontos elemnek. Találtam is pár igazán klassz lehetőséget, ezekből mutatok meg nektek ma párat.

Vintage ültetési rend

A papírfüzér önmagában nem forradalmi ötlet, de egyedi grafikával nyomva és egy kerti esküvőn a fára kifeszítve totál vintage, engem megfogott az egyszerűségével és a hangulatával.

Nosztalgikus ültetési rend

Az elv hasonló, de egy kis csavar is van a fenti megoldásban. Minden vendégtől egy gyermekkori fotó van felcsíptetve a fakeretben, a madzagok pedig az egyes asztalokat jelölik. Ez az ültetési rend az ötletességen kívül egyből a hangulatot is segít megteremteni, elég vicces az összes meghívottat kantáros nadrágban, csattogó lepkét tologatva együtt látni. :)

Képkeret ültetési rend

A romkocsma-kultúra és a street food mánia megteremtette a kézi rajz divatját itthon is, egy ilyen ültetési rendhez egy méretes blondel-keretre lesz szükségetek, na meg persze egy profi grafikusra, aki szabad kézzel is tökéletesen rajzol. Don’t worry, mindkettőben tudunk segíteni, ha erre esne a választás.. :)

Ablak ültetési rend

Minden szezonnak megvan a maga trendje, én a jövő évet az ablakkeretek esztendejének jósolom, elképesztő mennyiségű régi ablaktábla jelent meg a kreatív oldalakon, egyértelműen tarol ez a megoldás. Jó lehetőségek vannak benne, klasszul dekorálható és valóban egyedi, már vadászom is az elérhető ablakokat tavaszra. :)

Nem szeretném magamat ismételni, a lényeg tényleg az ötlet. A kivitelezés felől pedig legyetek nyugodtak. Szinte mindent megoldunk. :)

 

 

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Rusztikus esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

érdekes esküvői dekoráció papír esküvői dekoráció különleges esküvői dekoráció egyedi esküvői dekoráció vintage esküvői dekoráció
Wedding Factory