* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Te megálmodod, mi elkészítjük!

Esküvői dekoráció, virágkötészet

Szia Picúr! Megvárhatlak? :) A PomPom sztori kicsit másképp..

Amikor a durván kétszázadik pompomot hajtottam szét valamikor az éjszaka közepén, az esküvő kiállításra készülve, nem mondom, néha eszembe jutott egy öngyújtó, amivel méltó bosszút állhatok ezen a gonosz papírhalmon, ami beteríti a fél műhelyt.. :) De félretéve a gyilkos ösztönöket, az idei év egyértelmű slágere a papír pompom, meg lennék lepődve, ha lenne ebben a szezonban olyan esküvő, amelyen nem bukkan fel ilyen-olyan formában. Kiváló esküvői dekoráció, szinte bármilyen témához illik, a mai posztban azt szeretném megmutatni, mennyire el lehet szakadni a színes-vidám-eklektikus vonaltól, ha nem szeretnétek lemondani pár ilyen kis cirmos papírgalacsinról.

Pompom, színes esküvői dekoráció A színes-vidám téma alapvetően illik a pompomokhoz, remekül passzol a cukorka-bár hátteréhez, a főasztal mögötti dekorációhoz és a teremben, belógatva egyaránt.

Pompom esküvői dekoráció

Ez egy kicsit visszafogottabb, romantikusabb hangulat, színekben sem olyan domináns, mint egy erős pink, vagy a kékes árnyalatok, ez inkább egy romantikus regénybe illő kompozíció.

Pompom, rusztikus esküvői dekorációDe hogy valóban lássátok, milyen könnyen lehet rusztikus hangulatot is teremteni pomponokkal, erre remek példa ez a kép. Visszafogott elegáns, már-már arisztokratikus a feeling, amely egyből rácáfol a pompomokkal kapcsolatos előítéletekre.. Nos csajok, pompomálunk? :)

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Rusztikus esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

színes esküvői dekoráció rusztikus esküvői dekoráció esküvői köszönő ajándék pompom esküvői dekoráció papír esküvői dekoráció
Wedding Factory