* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Barbi és Levi esküvője a Skanzenban, avagy pajtába, pajtások!

Rég voltam ennyire izgatott egy esküvői dekorációval kapcsolatban. Egyrészt azért, mert Barbi egy rendkívül határozott, kemény csaj, konkrét elképzelésekkel. Másrészt pedig az első pillanatban baromira bírtam őket, mindketten konstruktív, kedves, természetes személyiségű emberek voltak, öröm volt nekik dolgozni. És akkor a helyszínről még nem is beszéltem.. :) Hajnalban érkeztünk, az autó plafonig, én pedig tele várakozással. A környezet önmagában is lenyűgöző volt, rég voltam a Skanzenben, s hiába a rekkenő hőség már korán reggel, a levegőt harapni lehetett, az épületek és a milliő pedig igazán olyan volt, mintha száz évvel léptünk volna vissza az időben..

Esküvői dekoráció
Pedig korántsem ért véget a meglepetések sora. Dóri, aki a helyszín rendezvénymenedzsere, már a kapuban várt minket, az utolsó percig segített nekünk mindenben, igazán szerencsésnek gondolom magam, hogy találkozhattam vele. Minden kérdésünkre válaszolt, hihetetlenül lelkiismeretes, tökéletes partner volt abban, hogy a maximumot hozzuk ki a helyszínből.. Idegeire mentem a srácoknak, tíz percenként mondtam el, hogy ha valaha esküvőm lesz, tuti itt tartom.. :)

Pajta esküvői helyszín
Mindig bánom, hogy nem vagyok ott személyesen egy általam dekorált esküvőn, főleg azért, mert nem tudom lefotózni nektek az éjszaka hangulatát, az apró fényeket, az összhatást, amit közös ötletekkel érünk el. Remélem, az építés képei is elég izgalmas betekintést nyújtanak, nekem mindenképpen bizsergető volt ott lenni és még az utolsó pillanatban is ötletelni részleteken. Az asztaldíszeket farekeszekben készítettük, mohával takart, csipkézett befőttesüvegekben, rengeteg friss levendulával, törperózsa és hortenzia csokrokkal, nyírfarönkökön álló gyertyatartókkal és nyers juta futókkal. Elképesztőek voltak ezek a százéves gerendák és a nádtető..

Asztaldíszek

Mivel egy nádtetős, vályogfalú épületnek úgy hiányzik a mécses, mint mókusnak az erdőtűz, ezért a főasztal mögé fénydekorációt függesztettünk, a keresztgerendákat pedig izzósorokkal kötöttük össze, mintegy fényhálót vonva a pár fölé..

Fényháló esküvői dekoráció

Barbi, Levi! Remélem a saját fotóitokkal is büszkéldkedhetem a blogon, sok boldogságot nektek, igazán öröm volt veletek! :))))

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Vintage esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

lámpás esküvői dekoráció rusztikus esküvői dekoráció érdekes esküvői helyszín érdekes esküvői dekoráció
Wedding Factory