* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Egy hétvégi végkimerülés krónikája képekben...

Naponta a fejemhez vágják a barátaim és a munkatársaim azt, hogy miért mániám ott lenni minden egyes esküvőn, amit elvállalok.. Sok szempontból igazuk van, ezt egyre inkább a saját bőrömön érzem, de nem tudom elengedni a ragaszkodást azokhoz a párokhoz, akikkel találkozom, akikkel együtt ötletelek, akiknek legbelül nagyon szurkolok.. Tudjátok milyen komoly felelősség ez? Megszületünk, felnövünk, elköltözünk az első saját otthonunkba és jó esetben megtaláljuk azt is, akivel összekötjük az életünket.. Ez a megismételhetetlen ünnep egy estét jelent. Ezért nem tudom feladni azt, hogy személyesen vegyek részt egy esküvői dekoráció megvalósításában, létrehozásában és átadásában a pár számára. Íme egy pár kép a hétvége dekorációiból, holnap pedig folytatjuk Barbi és Levi esküvőjével, egy szuper vintage-pajtából, amelybe belépve egyből elolvadtam. :)

pink esküvői dekoráció

Szalmabálák, csipke, üvegek és szalagok mindenütt. Imádtam ezt a munkát..

esküvői dekoráció

De nem álltunk meg itt, el kellett készítenem egy hőlégballon flottát, hogy büszkén feszítsenek egy másik, nem kevésbé romantikus helyszínen. :)

esküvői asztaldísz légballon

Következett egy orchideabomba, színes vázákban, kék-magenta kombóban, textilekkel, masnikkal..

esküvői asztaldísz kék magenta

Elég tartalmas volt az elmúlt hétvége, három tökéletesen eltérő stílusú esküvői dekorációt installáltunk, volt bennünk inpsiráció bőven.. :) Ha kíváncsiak vagytok egy nádfedeles pajtára, a hamisítatlan hangulatú Szentendrei Skanzenből és arra, hogyan jön létre egy igazi vintage esküvő, akkor gyertek holnap is! :)

 

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Vintage esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

lila esküvői dekoráció orchidea esküvői asztaldísz pink esküvői dekoráció
Wedding Factory