* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Ötletek Art Deco esküvőhöz

Ha már unod a hagyományos vintage stílust, de tetszik a régi idők bája, és szeretnél valami igazán egyedi hangulatot csempészni az esküvődbe, ne keress tovább: az Art Deco esküvőt neked találták ki! Libbenő tollak és zsinórok, geometriai motívumok, koktélok, gramofon, élő zene, elegancia, csillogás… A kor egyedi hangulata tagadhatatlanul mindenkire hatással van, senki sem mehet el mellette közömbösen J Lássul, mi tesz igazán hatásossá egy Art Deco esküvőt!

Tipográfia

Art Deco esküvői dekoráció
Art Deco esküvői dekoráció

Az Art Deco egyik jellegzetessége a dekoratív betűtípusok használata. Ezt érdemes kihasználni minden lehetséges felületen, például a vendégeket útba igazító táblákon. Természetesen a tábla tartó maga is lehet különleges darab: kovácsoltvas, festő állvány, a képet izgalmas keretezéssel vagy növényi kiegészítőkkel is díszíthetjük…

Izgalmas összeállítások

Art Deco esküvői dekoráció

Az esküvői dekoráció állhat egészen szokatlan összeállításokból is: itt egy régi ajtó kelt új életre boldogságkapuként (greenery stílusban díszítve :) ), az anyakönyvvezető pedig egy korabeli bútor összeállításnál kapott helyet.

Színes székkavalkád

Art Deco esküvői dekoráció

Az egymástól színben és stílusban eltérő székek egészen érdekes atmoszférát teremtenek. A vendégeid is biztosan megtalálják köztük kedvencüket :)

Ülésrend

Art Deco esküvői dekoráció

Itt ismét látszik, milyen jól megfér az Art Deco és az idei év színe, a greenery.

Korhű étkészlet

Art Deco esküvői dekoráció

A kor stílusjegyeit tartalmazó étkészletet talán nem a legegyszerűbb feladat beszerezni, viszont már magában is az esküvői dekoráció része. Az „i”-re a pontot a stílusos menü kártya teszi fel.

Szék dekoráció

Art Deco esküvői dekoráció

A tökéletes esküvői dekoráció kulcsa az apró részletekben rejlik. Ezért érdemes például a szék dekorációra is odafigyelni; jelen esetben székszoknya helyett virágokkal lett megkoronázva a menyasszony ülőhelye.

Luxus hatás

Art Deco esküvői dekoráció

Ha nem rettenünk vissza a kor jellegzetes fényűző hangulatától, nyugodtan válasszunk csillogó vagy arany színekben tündöklő asztaldekorációt. Az arany szegélyű porcelán étkészlet aranyszínű evőeszközökkel, gyertyatartóval és flitteres terítóvel az ízlésesség határain belül maradva keltenek luxus hatást.

Jellegzetes elemek

Art Deco esküvői dekoráció

Az asztalközép elkészítésénél jöhet minden, ami szavak nélkül is a korszakra utal: kristálycsillárok, tollak, díszes képkeretek… természetesen újszerű elrendezésben!

Ikonikus tárgyak

Art Deco esküvői dekoráció
Art Deco esküvői dekoráció
Art Deco esküvői dekoráció

A gramofon vagy az írógép a korszak jellegzetes tárgyai. Egy régi írógép nem csupán a dekoráció részét alkothatja, hanem akár vendégkönyvként is funkcionálhat.

Eszem-iszom

Art Deco esküvői dekoráció

Ha láttát már korabeli filmet, akkor tudod, hogy az Art Deco korszak elmaradhatatlan részei a koktélok és a pezsgő… természeresen izgalmas elrendezésben, nagy táblával hívogatva a vendégeket a közös koccintásra :)

Ha téged is elkapott a kor szellemisége és el tudnál képzelni hasonló esküvőt, rengeteg dekorációs elemmel, tollakkal, vázákkal, terítőkkel, sőt kristálycsillárral felszerelve várlak Műhelyemben, hogy álmaid esküvőjét megvalósítsuk J Itt láthatod hasonló témában készült Great Gatsby stílusú rendezvény dekoráció megvalósítását Wedding Factory módra!

 

(A bejegyzésben szereplő képek forrása: www.chicvintagebrides.com)

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Vintage esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

Great Gatsby dekoráció art deco esküvői dekoráció izgalmas tipográfia
Wedding Factory