* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Te megálmodod, mi elkészítjük!

Esküvői dekoráció, virágkötészet

Vintage, az örök

A vintage örök, ezért ma egy ízig-vérig vintage esküvői dekorációt mutatok korábbi munkáim közül. A fotókért köszönet a Kondella Misinek, hiszen a képek nagyon jól visszaadják a helyszín különleges, romantikus hangulatát :)

Menyasszonyi csokor

A menyasszonyi csokor fő alkotóeleme a rózsa fehér és a rózsaszín különböző árnyalataiban rezgővel kiegészítve. Fényesen példázza, hogy nem kell a dolgokat túlbonyolítani, a kevesebb néha több (azért egy kis izgalmat csempésztünk a kompozícióba ;))

Vintage menyasszonyi csokor
Vintage menyasszonyi csokor

Utazás Csodaországba

Az asztalokat csipke terítővel borítottuk, a dekorációt pedig sok-sok virág (elsősorban gerbera) és kisebb-nagyobb, kedves tárgyak különböző kombinációi alkották. A fejjel lefelé fordított borospoharak talpára gyertyákat helyeztünk, gyertyatartókra virágcsokrokat erősítettünk, így a dekorációt elnézve már-már olyan érzése lett az embernek, mintha Csodaországba cseppent volna, épp azt várjuk, hogy a Bolond Kalapos mikor kínál meg minket egy csésze teával :)

Vintage esküvői dekoráció
Vintage esküvői dekoráció
Vintage esküvői dekoráció

Bájos keszekuszaság

Hol egy csipkés ernyő, egy régi varrógép bukkan fel, nem is beszélve a fiókokból előtörő csipkés anyagról és rezgőkről.

Vintage esküvői dekoráció

Időutazás modern felfogásban

Szinte minden tárgy új feladatot kapott: A régi játék babakocsiba erikát ültettünk, az ültetőket a villa foka közé tűztük, a hangulatvilágítástól pedig csipkés anyaggal beborított befőttet üvegbe rejtett teamécsesek gondoskodtak.

Vintage esküvői dekoráció
Vintage esküvői dekoráció

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Vintage esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

rózsaszín esküvői dekoráció vintage menyasszonyi csokor vintage esküvői dekoráció
Wedding Factory