* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Zöld és barack esküvő egy csipetnyi vintage hangulattal

A zöld esküvőkre hangolódva találtam rá egy korábbi munkám képeire, és arra gondoltam, hogy inspirációnak megosztom veletek is. Az alapot a két szín, a barack és a zöld harmóniája adja, egy kis csipkével, vintage és természetes elemekkel, pomponokkal kiegészítve.

A helyszín

A szertartást a szabadban, egy kör alakú pavilonban tartották, így a háttér és a környezet önmagában is a dekoráció részét képezte. Ezt színes pomponokkal, csipkés függönyökkel, a szélben lengedező szalagokkal, színes székmasnikkal egészítettük ki.

Zöld-barack esküvői dekoráció
Zöld-barack székmasnik
Zöld-barack pomponok

A vacsora helyszínét szintén színes pomponokkal és székmasnikkal, zöld terítőkkel díszítettük, amit a gerendás mennyezetre felakasztott csipkés girlandok egészítettek ki.

Zöld-barack esküvői dekoráció

Apró részletek

A csipke itt-ott visszaköszön a dekorációban, például a tányéralátéteknél és az ülésrendnél is. Az asztalközepek nyírfatörzsbe „ültetett” üde nyári virágok, míg az ültetők apró, cserépbe ültetett kövirózsák voltak.

Zöld-barack esküvői dekoráció
Csipkés ülésrend
csipkés tényéralátét

A vendégkönyvet egy hatalmas, csipkével, selyemszalaggal és parafával díszített befőttesüveg helyettesítette, a mellé elhelyezett zöld és barack színű kartonlapocskákra írhatták a vendégek jókívánságaikat, amiket az üvegben megőrizve később is kitehet majd az ifjú pár a lakás díszeként.

Vendégkönyv

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Vintage esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

barack esküvői dekoráció csipkés esküvői dekoráció zöld esküvői dekoráció vintage esküvői dekoráció
Wedding Factory